Παραλία Φαλάσαρνα Χανιά Κρήτης
.
Άγιος Γεώργιος (Κατιγιώργης) Μαγνησίας
.
Αδρεναλινη,φυση και έντονη δραστηριότητα
22/05/2015
Αδρεναλινη,φυση και έντονη δραστηριότητα πάνε μαζί για μια εναλλακτική απόδραση στο τριήμερο του Αγ.Πνευματος στο όμορφο Πήλιο!.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μας.

Σάββατο Φαράγγι Φακιστρας στο Πήλιο. Το φαράγγι της Φακίστρας συνδυάζει την άγρια φύση με την καλαισθησία. Εκτός από τους μικρούς καταρράκτες έχει και την απόλυτη θέα της θάλασσας. Το Αιγαίο απλώνεται στα πόδια μας και η φύση μας αγκαλιάζει με τα αγέραστα πλατάνια της. Κατάλληλο για αρχάριους και μη!!

Κυριακή Φαράγγι Γαλανορεμα. Από τα πιο εντυπωσιακά και συνάμα παιχνιδιάρικα φαράγγια του Πηλίου. Κλειστό από βλάστηση σε πολλά σημεία και ανοιχτό στη θέα του εξηντάρη καταρράκτη. Από τη μέση και μετά διασκεδαστικό καθότι κατακλύζεται από λιμνούλες για ‘άλματα και τσουλήθρες. Κατάλληλο για αρχάριους και μη!!

Δευτέρα Φαράγγι Φακιστρας στο Πήλιο. Το φαράγγι της Φακίστρας συνδυάζει την άγρια φύση με την καλαισθησία. Εκτός από τους μικρούς καταρράκτες έχει και την απόλυτη θέα της θάλασσας. Το Αιγαίο απλώνεται στα πόδια μας και η φύση μας αγκαλιάζει με τα αγέραστα πλατάνια της. Κατάλληλο για αρχάριους και μη!!


Ραντεβού : 9:30 
Διάρκεια κατάβασης : 4 ωρες
Διαρκεια προσεγγισης φαραγγιου : 30 λεπτα με αυτοκινητο
Διαρκεια πεζοποριας εξοδου : 15 λεπτα
Κοστος : 50 ευρω για μια μερα
Κοστος : 90 ευρω για 2 μερες
Για οικογενειες και συλλογους επιπλέον 10 % εκπτωση


Πληροφορίες / Κρατήσεις : info@mountainescapes.gr +306932418001 / whats up +306973314608

Υπεύθυνος Αποκρεμιωτης Σουλης εκπαιδευτης του παγκοσμιου ιστου ICOpro

Περισσότρερα http://www.mountainescapes.gr/index.php/en/canyoning/daily-trips/190-canyoning-pelion.html  .